Forum Inżynierii Materiałowej PolLub
Uwaga! Aby zobaczyć wszystkie działy konieczna jest rejestracja! Z racji iż forum jest nowe uprasza się o utrzymanie porządku, przestrzeganie zasad ortograficznych i poprawność językową. Jakieś spokojne bluzgi w ramach przecinków dozwolone. Administracja rozpisuje konkurs na logo naszego forum. Zwycięzca dostanie nagrodę w postaci paczki żelków.
Czasem coś palnie
we wtorek, 20?
Edyta pyta jeszcze o co chodzi z tym deficytem punktowym:)
Ostatnio edytowany przez wilk_caly_i_owca_syta (2011-09-15 20:08:24)
A nie mowił nic gościu czy w październiku nie mozna?? wie ktos czy indeksy mozna juz odbierac i czy wogóle dziekanat czynny ?? z góry dzieki za odp;p
Czasem coś palnie
co wpisujecie do sprawozdania z praktyki studenckiej?
Powiedzcie mi o co chodzi z tymi praktykami bo jestem kompletnie nie w temacie tzn kiedy mamy je oddac, jakies sprawozdania, jakie terminy? Bo nic a nic o tym nie slyszalam podczas semestru letniego ; o z gory dziekuje za wyczerpujace informacje ;p
ja tam słyszałam ze on tylko na tych konsultacjach ktore ustala wtedy przyjmuje, chociaz podobno ma robic jakis jeszczze termin dla biomedycznej chyba w październiku. ogólnie to chyba nie wiadomo do kiedy trzeba oddac, ale wydaje mi sie ze do końca wrzesnia
Kurwa ludzie... Posłuchajcie mnie i nie wierzcie plotkom.
Po pierwsze primo informacje mam od źródła, sam z Kuśmierzem gadałem.
Po drugie primo: Wydział Mechaniczny oddaje praktyki w październiku, Kuśmierz dogadał się z dziekanatem i wpis z praktyk nie jest wymagany do zaliczenia roku. Kapiszi? Rozliczają nas z tego dopiero przy oddawaniu pracy inżynierskiej.
Wniosek: Nie srać w gacie, oddać indeksy, czekać spokojnie na początek nowego roku akademickiego.
Amen.
Czasem coś palnie
jak nie zakurwiasz to nie zrozumieja:p a wiecie moze do kiedy indeks trzeba oddac?
niektórzy indeksu nie zdaja wogole, tylko potem wszystkie wpisy za jednym razem. ja nie wiem kiedy swoj nawet oddam bo nie mam wpisu z filozofi, a nie wiadomo co z naszą kobitka
Czasem coś palnie
dziekuje dobrze ludzie. tez mi sie wydaje ze jakos do polowy/konca pazdziernika.